* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

טושיבה מתגברת את ביצועי קו הלפטופים העסקיים עם מעבדי אינטל מהדור ה-7

• 9 דגמים בקו המחשבים הניידים של טושיבה יושקו עם הדור החדש של מעבדי אינטל – כולל סדרות מחשבי ה-ProSatellite, Tecra ו-Portege
  • מעבדי הדור השביעי של אינטל יציעו למשתמשים רמות חדשות של ביצועים, כולל זמן סוללה ארוך יותר והיכולת לטפל בריבוי יישומים
  • בקנה – השקה של קו ניידים חדש שיביא לידי ביטוי את היתרונות של מעבדי הדור השביעי של אינטל
  • 4 בינואר 2016. תל אביב. טושיבה (Toshiba Europe GmbH) המיוצגת בישראל בלעדית על ידי חברת מפעיל, הכריזה היום על שילובו של מעבדי הדור השביעי של אינטל (7th gen Intel® Core™) בשלושת קווי המחשבים הניידים העסקיים של החברה: Satellite Pro, Tecra ו-Portégé. תוספת מעבדי אינטל מהדור השביעי בלבן של מערכות המחשב המיועדות לעסקים מכל הגדלים, הצורות והמגזרים, יסייעו ללקוחות, החל מהקטנים והבינוניים ועד לארגונים גדולים, לצייד את עובדיהם במילה הטכנולוגית האחרונה, ובהתאמה לדרישות המחמירות של אבטחה, יעילות וניידות בעבודה.

ביצועים מתוגברים עבור כל עסק

בין הדגמים שייהנו משילוב המעבדים החדשים נמצאים מחשבי ה- Portégé A30-D, Tecra A40-D, Tecra A50-D ו-Tecra Z50-D. ה- Portégé A30-D הוא מחשב פרימיום הלוקח בחשבון עבודה בדרכים. הוא דק וקל משקל (שוקל רק 1.5 ק״ג) ועמוס ביכולות קישוריות וזמן סוללה המגיע לכ-15 שעות – מצב המאפשר פרודוקטיביות מלאה במהלך יום עבודה מלא ומעבר לכך.

קו מחשבי ה- Tecra ובראשו מחשב ה- Tecra Z50-D מציע מסך גדול של 15.6ʺ עבור אלה המחפשים תחליף חזק למחשב השולחני, המצוייד באבטחה מתוגברת וניידות רבה, הנדרשים בסביבה המקצועית של היום, כולל זיהוי טביעת אצבע ואפשרות לזיהוי דו-שלבי. קו המחשבים מאפשר קישוריות אוטונומית, ומספר מרשים של יציאות להרחבות שונות, נתון שיבטיח למשתמשים שלווה בהתמקדות במשימות שעל הפרק, במקום לדאגה לאביזרי קישוריות שונים.

5 לפטופים בקו מחשבי ה- Satellite Pro המיועדים לעסקים הקטנים והבינוניים, צוידו אף הם: Satellite Pro A30-D, A40-D, A-50D כמו גם Satellite Pro R40-D ו- R-50D. המחשבים הללו שתוכננו במיוחד עבור מערכת החינוך, ועבור עסקים קטנים ובינוניים, מציעים מחשבים אמינים במיוחד ובמחיר נגיש והם מאפשרים עבודה פרודוקטיבית ויעילה בכיתה, במשרד או בדרך.

ביצועים ניידים ואבטחה

הדור השביעי של מעבדי אינטל, מציע ביצועים מתוגברים לכל אורך הקו. שילובו במחשבים של טושיבה, יספק לעסקים את מיטב טכנולוגיית אינטל, כולל חיי סוללה ארוכים יותר.

כל מחשבי טושיבה אף ייהנו מהיתרונות של השקעת החברה ב-BIOSהמחשבים הנמצא בשליטת טושיבה והמספק שכבה נוספת של אבטחה והסרת הסיכון של חדירת גורמים מזיקים מצד שלישי להליכי הייצור – מצב היכול להעמיד מחשבים בסיכון להתקפות. שקט נפשי נוסף מסופק באמצעות מספר כלי אבטחה מ- Trusted Platform Module (TPM) ועד אופציות מאובטחות לכניסה למחשבים ועד זיהוי טביעות אצבע בכניסה.

ומה הלאה?

טושיבה תכריז במהלך 2017 על מספר מערכות מחשוב ניידות חדשות שכולן יעשו שימוש בדור החדש של מחשבי אינטל, כמו גם ייהנו מהניסיון הרב שיש לחברה בפיתוח פתרונות עסקיים חדשניים ומובילים. קווי המוצרים החדשים יהיו זמינים בישראל במהלך הרבעון הראשון של שנת 2017.

אודות טושיבה

Toshiba Corporation, חברת Fortune Global 500, ממקדת כיום את יכולותיה באלקטרוניקה מתקדמת, ובמערכות ומוצרים אלקטרוניים בשלושה קווי מוצרים עיקריים: אנרגיה לקיימות בחיי היומיום נקיים ובטוחים יותר, תשתיות לשיפור איכות החיים ואחסון המתאים לעידן חברת המידע. עם מוטו ״מחוייבות לאנשים, מחוייבות לעתיד״, טושיבה תורמת לעולם בו הדורות הבאים יוכלו לחיות חיים טובים יותר. החברה נוסדה בטוקיו בשנת 1875 וכיום פועלים תחת המותג ברשת גלובלית מעל 580 גופים המעסיקים 199 אלף עובדים, עם מכירות של כ-55 מיליארד דולר.

אתר: www.toshiba.co.jp/index.htm

אודות מפעיל

"מפעיל' הוקמה לפני כ-75 שנה, כחברה המתמחה במתן פתרונות כוללים לארגונים ועסקים בתחומי טיפול בפלט ארגוניו שירותים עסקיים מבוססי תמיכה ושרות מתמשכים. החברה התאימה עצמה לשינויים הטכנולוגיים שחלו במהלך השנים, והתמקדה במתן פתרונות כוללים בתחום ההדמיה, הדפוס המקצועי והמחשוב לעסקים וארגונים בכל סדר גודל. ככזו, מקפידה מפעיל להתאים את סל מוצריה ושרותיה לשינויים הארגוניים והעסקיים הנובעים מההתקדמות הטכנולוגית והשפעתה על ההתנהלות העסקית-ארגונית ובמקביל – לשפר ולחזק כל העת את מערך התמיכה והשרות ללקוחות כי בבסיס תפישתה העולם של מפעיל, מה שחשוב באמת הוא איכות הפתרון הכולל. תפישה זו מחייבת קיומה של "מכונה משומנת" המעניקה תמיכה, שרות ושדרוג ברמה הגבוהה ביותר.

פורסם: 04 ינו 2017